Hartige crèpes met bonen of linzen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 197 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bonen-kaasempanada's

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Jókai bableves - Bonensoep à la Jókai

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Saure Kalbsleber mit Schalottensauce, Kartoffelplätzchen, geschmorten Feigen und Bohnengemüse - Zure kalfslever in sjalottensaus met aardappelschijfjes, gesmoorde vijgen en bonen

Een recept uit  - Deutsche Küche

Zevenschaft

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal