Honinggelei en vruchten in gemberbouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
Je vindt dit recept op pagina 904 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- soep/bouillon / schuim/mousse/gelei / vegan / zoet / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Voeg 1 portie Honinggelei (blz 888) toe.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Apfeltörtchen mit Eischnee und Quittengelee / Appeltaartje met ijssneeuw en kweepeergelei

Kopfsalat mit Schwarzen Johannisbeeren und Beerenvinaigrette - Kropsla met zwarte aalbessen en bessenvinaigrette

Thaise rijstcake

Salzzitronen-Creme mit Kirschen-Rosenwasser-Sorbet / Crème van zoute citroenen met kersen-rozenwatersorbet
