Rum-rozijnenricottataart

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 877 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Italiaans
Gang:
traktatie
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Gebruik de Gebakken kruimelbodem (blz 868-869).

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamshersenen

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lekkernijen met bloem

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Funghi fritti - Gefrituurde paddenstoelen

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Lamsrollade met jeneverbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades