Gepocheerde perentaart met chocoladeganache

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 874 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Frans
Gang:
traktatie
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Gebruik Zoete taartbodem (blz 867), Chocoladegenache (blz 860), Gepocheerde peren (blz 434) en Abrikozenjamglazuur (blz 858).

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sachertorte

Een recept uit Tessa Couperus

Chocoladetaart met jam

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Pain au chocolat

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Daring Bakers Uitdaging Oktober: Oostenrijkse Sachertorte

Een recept uit Tessa Couperus