Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Gastronomie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit EW
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdrià en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij EW verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.