Jean Anthelme Brillat-Savarin en J.-A. Brillat-Savarin - Het wezen van de smaak

Het wezen van de smaak

overpeinzingen van een 19de eeuwse fijnproever

Een boek van Jean Anthelme Brillat-Savarin en J.-A. Brillat-Savarin

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het wezen van de smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De meest geciteerde schrijver op culinair gebied is zonder twijfel Brillat-Savarin. In 1826 verscheen zijn Physiologie du Goût. Het is een gastronomisch, cultureel en literair werk, een unieke combinatie van overpeinzingen, anekdotes en herinneringen. Het gaat over de geneugten van de dis: hoe men eet, wanneer men eet, waarom men eet.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken