Tillmann Hahn, Nicole Knapstein en Ulrike Kirmse - Het grote viskookboek

Het grote viskookboek

Een boek van Tillmann Hahn, Nicole Knapstein en Ulrike Kirmse

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het grote viskookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Alles wat zwemt, staat erin!

Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoet- of zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het best voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.

Hoe u met een schoon geweten van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten - de spectaculaire, fraaie foto’s van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.

Keukenpraktijk
- Waardevolle tips over aankoop, bewaren en verduurzamen
- Schubben, fileren en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto’s

Warenkennis
- Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid uit zee
- Vissoorten en zeevruchten in portretten
- Informatie over voorkomen, kenmerken en seizoenen

Recepten
- Meer dan 150 ideeën voor voor- en hoofdgerechten - van eenvoudig tot moeilijk!
- De wereld rond met internationale gerechten
- De meer dan 150 recepten in dit vuistdikke viskookboek, op A4-formaat, zijn geschreven door chefkok Tillmann Hahn. Nicole Knapstein legt milieubewuste aspecten van de aankoop uit. De klassieke fotografie is verzorgd door Ulrike Kirmse. Het eerste deel geeft uitgebreid informatie over vissoorten en tips over aankoop, bewaren, verduurzamen en praktische tips, vaak aan de hand van fotografische stap-voor-stapuitleg. Vervolgens komt warenkennis aan bod over zoet- en zoutwatervis, schaal- en schelpdieren met hun kenmerken en seizoensverkrijgbaarheid (viskalender). Daarna internationale receptuur, variërend van eenvoudig tot bewerkelijk op volgorde van ingrediënten, stapsgewijs beschreven plus bereidingstijd en aantal personen. Geen voedingswaarden. Tot slot een trefwoordenregister, receptenregister op alfabetische (vis) volgorde en een verklarende woordenlijst.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken