Gemsbout in wijnsaus - gamsschlegel in weinsauce

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 243 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gado-gado wrap recept - Food and Friends

Een recept uit

Caesar salade met kip van John Torode

Een recept uit

Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Gado-gado wraps

Een recept uit