Gerookt rendierhart in roomsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 115 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Noors
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hot buttered rum

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Karamelbonbons

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Gekarameliseerde appel met cider

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

gebraden appels met vijgenvulling

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken