Jonah Freud en J. Raat - Bonbon

Bonbon

bonbons van Kees Raat

Een boek van Jonah Freud en J. Raat

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Met BONBON kan iedereen nu zelf thuis aan de slag. In de recepten wordt het gebruik van ingrediënten als roze peper, saffraan, pomodori secchi en tabasco niet geschuwd. De combinaties liggen misschien minder voor de hand, maar wie ze probeert zal ontdekken dat de smaken in de bonbons stuk voor stuk perfect in balans zijn. De verrassende recepten in dit boek zijn voor elke liefhebber van chocolade zonder veel problemen uit te voeren: van hangop-appelstrooptruffels tot tomaat-balsamicobonbons en van jasmijnthee-lolly's tot speculaasbonbons. Alle technieken bij de bereiding - van het maken van ganache tot het tempereren van chocolade - worden uitgelegd. Als je eenmaal door hebt hoe het moet, blijkt het allemaal heel wat eenvoudiger dan het in eerste instantie lijkt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken