L. Gerungan - Complete Indonesische keuken

Complete Indonesische keuken

785 authentieke recepten van de verschillende eilanden

Een boek van L. Gerungan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Complete Indonesische keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De complete Indonesische keuken
De Complete Indonesische Keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er in Nederland is verschenen over de keuken van de ruim dertienduizend eilanden die samen de ‘Gordel van Smaragd’ vormen. Voor de samenstelling van dit standaardwerk reisde Lonny Gerungan drie jaar lang kris kras door zijn geboorteland Indonesi m vooral op het platteland authentieke receptuur te verzamelen. Lonny Gerungan sprak niet alleen met veel landgenoten, maar deed ook inkopen met hen om daarna samen met hen te koken en de recepten op originaliteit te testen.
Ook maakte Lonny Gerungan bij de samenstelling van dit boek gebruik van de talloze familierecepten van zijn voorouders. Door bijna 800 originele recepten te bundelen is een uniek kookboek ontstaan, dat een betrouwbare weergave is van de rijk gevari de en boeiende Indonesische keuken. In De Complete Indonesische keuken wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de regionale keukens in de ‘Gordel van Smaragd’.
De talloze exotische ingredi en (kruiden, specerijen, groenten etc.) worden uitvoerig beschreven, terwijl Lonny Gerungan in deze uitgave een apart hoofdstuk wijdt aan ‘rijst’, de basis van de Indonesische keuken.
“Dit boek, dat bedoeld is om de Indonesische culinaire cultuur te behouden, draag ik op aan mijn geboorteland……” Lonny Gerungan


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken