Charles Maclean, B. Holthuis, L. Bisschops en Lonny - De slanke Indonesische keuken

De slanke Indonesische keuken

Een boek van Charles Maclean, B. Holthuis, L. Bisschops en Lonny

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De slanke Indonesische keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

DE SLANKE INDONESISCHE KEUKEN
Afvallen en op het ideale gewicht blijven, zijn problemen waarmee bijna ieder mens vandaag de dag wordt geconfronteerd. Hoe vallen we op een gezonde manier af en hoe handhaven we het gewenste lichaamsgewicht en ons goede figuur.
Gezond eten en drinken zijn belangrijk voor en optimale conditie.
Daarbij lichaamsbeweging natuurlijk onontbeerlijk. De moderne di n zijn ontwikkeld op basis van jarenlange onderzoeken en testen. Meer dan ooit zijn de moderne dieetkuren niet alleen succesvol, maark ook verantwood en prettig. De hedendaagse combinatiedi n zoals de Methode Montignac, het Atkins-dieet, het Zone-dieet en Fit for Life zorgen ervoor dat het verlies van overtollige ponjes en later het handhaven van het ideale lichaamsgewicht niet meer moeilijk is! Men hoeft niet en kan smakelijke maaltijden nuttigen. Chef -kok Lonny Gerungan stelde voor De Slanke Indonesische Keuken bijzondere recepten samen op basis van de principes van deze moderne di n. Hij laat zien hoe gemakkelijk smakelijke Indonesische slankgerechten bereid kunnen worden en hoe deze passen in de di n en leefmethoden die nu populair zijn en die door veel mensen met success worden gevolgd.
De receptuur wordt vooraf gegaan door een uitleg van de verschillende leefmethoden, productinformatie over gebruikte kruiden en specerijen en over rijst. Schitterende foto’s van de hand van culinair fotograaf Luis Bisschops completeren dit slankboek.
De Slanke Indonesische Keuken is een handleiding voor ieder die op een gezonde manier op zijn of haar ideale gewicht wil komen en dat ook wil blijven Selamat makan!
Auteur
Lonny Gerungan (41) Schreef al eerder op basis van eeuwenoude familierecepten het kookboek De Origineel Indonesische Keuken. Hij presenteert samen met zijn assistente Sandra Masmeyer voor de TROS de culinaire televisie- serie De Reistafel.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken