Annabel Langbein, A. MacLean, A. Langbein en Alistair MacLean - Fresh

Fresh

kook en pwoef de smaak van de seizoenen

Een boek van Annabel Langbein, A. MacLean, A. Langbein en Alistair MacLean

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Fresh, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wat is er lekkerder dan te kunnen eten wat de natuur je brengt! Annabel Langbein laat in Fresh per seizoen zien wat de toppers van het moment zijn. Ze switcht van de zomeraardbei naar de lenteasperge, van de herfstpeer naar de winterkool.

Slechts the happy few hebben de luxe, de tijd en ruimte om hun eigen groente te telen, maar we kunnen toch genieten van de producten van het seizoen door goed te kijken en te kiezen bij groenteman en supermarkt. In dit mooie boek gebruikt Annabel haar eigen tuin als bron voor culinaire inspiratie. Met het grote aanbod aan seizoensoogst heeft ze een reeks gerechten en menu’s voor elk jaargetijde samengesteld. Deze ‘verse’ benadering in combinatie met Annabel Langbeins verfrissende en innovatieve manier van koken resulteren in een fris en bruikbaar kookboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken