Porcini in umido

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 127 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rigatoni met venkel en eekhoorntjesbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Fontina en porcini fondue

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Eekhoorntjesbrood-, olijven- en manchegoboter

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bucatini met paddenstoelen - bucatini alla salsa di funghi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel