Piselli con prosciutto - Doperwten met prosciutto

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 78 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
bouillon / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kippenpasteitjes met spek en doperwten

delicious. magazine - 2010-01

Yuan guo wo dou fan - Japanse tuinbonenrijst

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Frittata met doperwten en basilicum

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Muntige erwtensoep met knapperige pancetta, brood en zure room

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken