Frittata met doperwten en basilicum

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 113 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kippenpasteitjes met spek en doperwten

delicious. magazine - 2010-01

Yuan guo wo dou fan - Japanse tuinbonenrijst

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Muntige erwtensoep met knapperige pancetta, brood en zure room

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Piselli con prosciutto - Doperwten met prosciutto

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane