Annemieke Geerts-Chille

We hebben 2 boeken van Annemieke Geerts-Chille waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annemieke Geerts-Chille? Registreren is gratis!

Boeken van Annemieke Geerts-Chille

Recepten van Annemieke Geerts-Chille

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Februari’s vega-wokschotel

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, kastanjechampignons, noedels, oestersaus, oesterzwammen, sesamolie, shiitakes, sojasaus, spitskool, suiker en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Anti-dip vitaminesoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, knolselderij, kruimige aardappelen, nootmuskaat, pastinaak, prei, takjes rozemarijn, takjes tijm, water en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zuurkool-komijntaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter om in te vetten, eieren, gerookt spek, komijnzaadjes, kruimige aardappels, melk, olijfolie, oude kaas, salie, uien, vlees en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zomerse tagliatelle met courgettesaus

Ingrediënten:
courgettes, groentebouillon, kookroom, olijfolie, oude kaas, sojaroom, taggiasche olijven, tagliatelle, tenen knoflook, uien en verse basilicumblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Spitskool-appelstamppot

Ingrediënten:
boter, kerriepoeder, kruimige aardappelen, moesappels, olijfolie, oude kaas, slagersrookworst, spekjes, spitskool en uien

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Alle recepten van Annemieke Geerts-Chille