Annemieke Geerts-Chille

We hebben 2 boeken van Annemieke Geerts-Chille waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annemieke Geerts-Chille? Registreren is gratis!

Boeken van Annemieke Geerts-Chille

Recepten van Annemieke Geerts-Chille

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / nagerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Pruimentaart

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, kristalsuiker, melk, pruimen, bakpoeder en vanillesuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Het oranje trio

Ingrediënten:
aardappelen, olijfolie, pompoen, rode poon, rozemarijn, tijm, knoflook en winterpeen

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / nagerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
eieren, amandel, kersen, kristalsuiker, patentbloem, slagroom, sojaroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Tarte tatin van oktobergroenten

Ingrediënten:
bladerdeeg, bruine suiker, geitenkaas, ui, knolselderij, koolrabi, marjolein, olijfolie, pastinaak, rode wijnazijn, bleekselderij, knoflook en verse tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Hollands maandkookboek:

Lentecrostini

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabattabrood, gerookte makreel, honing, mayonaise, olijfolie, peer, port, radijsjes, rauwe ham, stokbrood en zoetzure augurk

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Gewokte kip met groenteloempiaatjes

Ingrediënten:
bosuitjes, droge sherry, gemberpoeder, ketjap manis, kip, loempiavellen, pinda’s, prei, sambal oelek, sesamolie, sojasaus, spitskool, knoflook, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Herfstsoep met haas

Ingrediënten:
boter, foelie, gemalen kruidnagel, ui, haas, jeneverbessen, knolselderij, water, nootmuskaat, pastinaak, salie, bleekselderij, tijm, worcestersaus en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / wild
Alle recepten van Annemieke Geerts-Chille