Annemieke Geerts-Chille

We hebben 2 boeken van Annemieke Geerts-Chille waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annemieke Geerts-Chille? Registreren is gratis!

Boeken van Annemieke Geerts-Chille

Recepten van Annemieke Geerts-Chille

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Het Hollands maandkookboek:

Pastasalade met zeevruchten

Ingrediënten:
citroenmelisse, farfalle, gekookte mosselen, gemengde sla, gerookte makreel, noordzeegarnalen, olijfolie extra vierge, rode wijnazijn, tomaten en verse basilicum

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Anti-dip vitaminesoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, knolselderij, kruimige aardappelen, nootmuskaat, pastinaak, prei, takjes rozemarijn, takjes tijm, water en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Het Hollands maandkookboek:

Zomerse tagliatelle met courgettesaus

Ingrediënten:
courgettes, groentebouillon, kookroom, olijfolie, oude kaas, sojaroom, taggiasche olijven, tagliatelle, tenen knoflook, uien en verse basilicumblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Het Hollands maandkookboek:

Het oranje trio

Ingrediënten:
aardappelen, olijfolie, pompoen, rode poon, takjes rozemarijn, takjes tijm, teentjes knoflook en winterpeen

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Het Hollands maandkookboek:

Limburgs zuurvlees

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, boter, el suiker, jeneverbessen, laurierblaadjes, ontbijtkoek, sukadelappen en uien

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht / avondmaal uit Het Hollands maandkookboek:

Tarte tatin van oktobergroenten

Ingrediënten:
bladerdeeg, el bruine suiker, geitenkaas, grote ui, knolselderij, koolrabi, marjolein, olijfolie, pastinaak, rode wijnazijn, stengels bleekselderij, teentjes knoflook en verse tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Hollands maandkookboek:

Lentecrostini

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabattabrood, gerookte makreel, honing, mayonaise, olijfolie, peer, port, radijsjes, rauwe ham, stokbrood en zoetzure augurk

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Alle recepten van Annemieke Geerts-Chille