Paasontbijtcake met rozijnen en chocolade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 70 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
ontbijt / lunch / snack of tussendoortje
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chocoladekoek

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Rabarbertaart

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Courgettetaartjes

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Bramen cobbler met funcakemix

Een recept uit Es