Bimuelos de patatas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 545 in De Joodse keuken .

Keuken:
Spaans / Balkan / Sefardisch / Joods
Gang:
ontbijt / snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aardappel-fetakoekjes met gravad lax en gepocheerd ei

delicious. magazine - 2009-13

Omelet Parmentier

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Frikadel ikan III (tonijnkroketjes)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Omelet Savoyarde

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier