Babaganouzh of moutabal - Dip van aubergine en tahin

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 289 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
saus/dressing/jus / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Yaki Nasu gegrilde aubergine

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Tsukemono - Gemarineerde groente

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Baba ganoush

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Baba ganoush

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!