Gefillte helzel - Gevulde ganzenhals variant 3

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 144 in De Joodse keuken .

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Himmel und Erde Klassik mit Blutwurst und Apfelcompott - Hemel en aarde klassiek met bloedworst en appelmoes

Een recept uit  - Deutsche Küche

Aardappelpuree, romige, met biefstuk en uiensaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08

Indische zuurkool

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Biefstuk en uiensaus met romige aardappelpuree

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08