Yvette van Boven en Marjan Ippel - What (not) to eat 2010

What (not) to eat 2010

Een boek van Yvette van Boven en Marjan Ippel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals What (not) to eat 2010, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Zoals het klokje om de pols, de merkkleding en de auto, is ook ons eetpatroon een fashion statement. Hét middel waarmee we ons onderscheiden van de massa en onze persoonlijkheid ondersteunen. Maar hoe weten we met welk eten we wel of beter niet (meer) kunnen worden gespot? Wat vandaag it-food is, is morgen immers hopeloos out-food. Food=fashion.

What (not) to eat 2010 biedt uitkomst. Foodtrendwatcher en culinair journalist Marjan Ippel wijdt de lezer in de geheimen van actuele en aanstormende foodtrends in. Hiermee start ze een traditie in eten die in de mode al jaren gangbaar is. Namelijk een hapklaar overzicht bieden van what’s hot & what not in de komende eetseizoenen.

Marjan Ippel is oprichter van www.talkinfood.nl, een website over trends in eten en drinken. Haar artikelen verschenen onder meer in delicious., Volkskrant Magazine en Quote.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken