G. Basan en W. Lingwood - De keuken van Maleisie & Singapore

De keuken van Maleisie & Singapore

Een boek van G. Basan en W. Lingwood

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De keuken van Maleisie & Singapore, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

DE KEUKEN VAN Maleisië en Singapore
Een welkome aanvulling op de westerse keuken met fantastische, authentieke recepten, waaronder Gestoomde Nonya-vis, Sarawakgeitencurry, Laksa, Rodebonenpudding en hapjes als Popiah
Een uitgebreid handbook voor het koken met ongebruikelijke ingrediënten, met eenvoudig te volgen instructies in stappen
Een kijkje in de rijke cultuur en sociale tradities van Maleisië en Singapore
Met ruim 300 prachtige en verleidelijke foto’s
Elk recept is voorzien van Een analyse van de voedingswaarde, waaronder het aantal calorieën
Ontdek een exotische keuken die Maleise, Indiase en Chinese tradities samenbrengt, met 80 recepten en ruim 300 foto’s
‘Heet, zoet, zout,zuur-elk recept van Ghillie is een aromatische, geurige, overheerlijke belevenis.’ Nick Nairn


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken