Mieke Goffin - De stoofpotten

De stoofpotten

originele en klassieke gerechten

Een boek van Mieke Goffin

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De stoofpotten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Waarin maak je betere stoofpotten dan in de geëmailleerde gietijzeren ‘cocottes’ van Le Creuset? Deze onverslijtbare kookpotten van superieure kwaliteit worden al sinds 1925 door Le Creuset gemaakt. De totale productie voor de wereld gebeurt nog altijd in de oorspronkelijke fabriek in Picardië, al meer dan tachtig jaar.

De prachtige vorm, de originele kleuren en de indrukwekkende kwaliteit van een Le Creuset-pot garanderen je de lekkerste stoofschotels. Het zijn hartverwarmende eenpansgerechten die enkele uren op een heel zacht vuur staan te sudderen, zodat de ingrediënten de tijd hebben om hun smaken vrij te geven. De voedingswaren behouden hun natuurlijke sappen, vitaminen en mineralen. Bovendien is een stoofpot bijzonder makkelijk te bereiden, en geeft het lange stoven je de tijd om andere dingen te doen.

In dit boekje staan de lekkerste recepten van stoofpotjes, van klassiekers tot originelere versies: Eend met raapjes en sinaasappel, Boerderijkip met morieljes, Kip op Marokkaanse wijze, Lamsstoofpot met vanille en veel meer. Steeds in een goeie ouwe Le Creuset cocotte!

- de 40 lekkerste stoofpotrecepten: makkelijk en overheerlijk
- zowel klassiekers als originele versies
- Le Creuset is een begrip en wint nog steeds aan populariteit


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken