Frederic Bau, Vincent Bourdin, Clay McLachlan, Thierry Bridron, David Capy, Fabrice David, Philippe Givre en Frédéric Bau - Chocolade encyclopedie

Chocolade encyclopedie

Een boek van Frederic Bau, Vincent Bourdin, Clay McLachlan, Thierry Bridron, David Capy, Fabrice David, Philippe Givre en Frédéric Bau

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Chocolade encyclopedie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijdige en geliefde producten uit de patisserie. Dit uiterst leerzame boek met tal van technieken en recepten zal zowel de hobbykok als de professionele kok aanspreken.Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade worden duidelijk geïllustreerd met stap-voor-stapfoto’s die de lezer helpen foutloze creaties te maken. Bovendien zijn meer dan 150 recepten opgenomen, van alle grote klassiekers als éclairs, Schwarzwälder en macarons tot eigentijdse desserts.Een aantal van de grootste Franse patissiers geven hun geheimen en signatuurgerechten prijs: Christophe Michalak (Plaza Athénée), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon) en vele anderen. De bijgevoegde dvd biedt heldere instructies om de verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken