Gestoomde zeebaars en haricots verts met een saus van witte wijn, vanille, room en knoflook

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 128 in Jamie, de basis van het koken .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tongfilets met veel kruiden, kappertjes, boter en natte polanta

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Groente op z'n italiaans

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bleekselderij-citroensalade met parmezaan en kipspiesjes

delicious. magazine - 2013-05

Gestoomde aubergine

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken