Snel gemarineerde rode mul met knapperige gember, bosui en citrusdressing

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Jamie, de basis van het koken .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oosterse bouillon

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Koriandermartini met gember

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Thaise mosselen

Een recept uit  - Vol Smaak

Zelf speculaaskruiden maken

Een recept uit Veronique Pouw