Onno H. Kleyn en O.H. Kleyn - Kleyns basics

Kleyns basics

Een boek van Onno H. Kleyn en O.H. Kleyn

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kleyns basics, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘Bedankt dat u me weer hebt herinnerd aan de mooie techniek - als amateurkok laatje dat vaak maar zitten, terwijl het de enige manier is om goed te leren koken!’ Een lezer van de Volkskrant
Wil je weten hoe je echt een biefstuk moet bakken? Of hoe je het beste een ui snijdt? En waar je op moet letten als je ham uitkiest?
Twee jaar lang legde Onno Kleyn op zijn bekende no-nonsense manier de basisregels van het koken uit in de Volkskrant, eerst in het magazine, later in de bijlage De Verleiding. Op veler verzoek zijn deze stukken nu gebundeld tot een onmisbare gids voor zowel de beginnende als de meer ervaren kok.
Onno Kleyn is een van de bekendste culinaire journalisten van Neder-land. Hij publiceert in onder andere de Volkskrant en Seasons. Van zijn hand verschenen onder meer Culinaire vluggertjes en Kleyns columns.
‘Onno Kleyn steekt ons aan met zijn overrompelende enthousiasme…’ NRC Handelsblad


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken