Claudia Brevet, Will Jansen, Eric Kellerman, Sam Walravens en Tekst/Support - Inter Scaldes jannis Brevet

Inter Scaldes jannis Brevet

cuisine & art

Een boek van Claudia Brevet, Will Jansen, Eric Kellerman, Sam Walravens en Tekst/Support

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Inter Scaldes jannis Brevet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Naar aanleiding van het verkrijgen van een derde Michelin-ster voor restaurant Inter Scaldes in Kruiningen wordt dit bijzondere kookboek van Jannis Brevet opnieuw leverbaar gemaakt. In Inter Scaldes Jannis Brevet staat de synesthesie tussen koken en kunst centraal: de schoonheid van kunst wordt vertaald naar de gerechten op het bord.

Indrukwekkende foto's tonen de inspiratie die is ontstaan uit de verbinding tussen waarnemingen en voorstellingen uit verschillende zintuigsferen. Kleuren, lijnen, vormen en structuren inspireren Jannis bij het koken. Rood is warm, blauw staat voor water en vis.

Het is de rode draad in dit boek: een kookboek op basis van inspiratie verkregen door kunst en de wisselwerking van indrukken. Jannis' Zeeuwse, nuchtere 'no-nonsense' gevoel bij het koken, contrasteert sterk met zijn streven om gerechten in balans en opperste perfectie te bereiden.

  • Bijzonder kookboek van 3-sterrenchef nu weer leverbaar - Koken is niet alleen een ambacht, koken is kunst. Je krijgt bij ons smaken, texturen en kleuren op je bord die samen een creatieve compositie vormen.

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken