Anthony Bourdain - Keukenconfessies

Keukenconfessies

seks, drugs en rock-'n-roll in de haute cuisine

Een boek van Anthony Bourdain

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Keukenconfessies, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wie regelmatig in goede restaurants eet, heeft vaak de neiging te denken dat die prachtige gerechten, liggend op een bedje van exquise groenten en versierd met krullen van foie gras, ontworpen zijn door verfijnde mannen met goddelijke inspiratie. Niets is minder waar. De ingenieuze creaties zijn hoogstwaarschijnlijk op uw bord getoverd door een stelletje vloekende, tierende, snuivende en zuipende mafkezen, zegt Anthony Bourdain.
Bourdain, zelf al vijfentwintig jaar werkzaam in de loopgraven van het restaurantbedrijf, schrijft met sadomasochistisch genoegen over de fanatieke militaire discipline en nauwkeurige choreografie die in het inferno van een restaurantkeuken vereist zijn. Hij doet dat briljant en overtuigend, en schuwt daarbij niet de lezer deelgenoot te maken van de schunnigheden en platte practical jokes die nodig zijn om de spanning te ontladen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken