Capretto alla civitese (Geit)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 269 in De Dikke van Dam .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lams- of geitenspiesjes

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Geroosterd lam of geit

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Geitenvlees op de wijze van Molise - capra alla molisana

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Capretto (o agnello) con acciughe, rosmarino e limone - Geroosterde jonge geit of lam met ansjovis, rozemarijn en citroen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily