Paté van eenden- en kippenlever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 7 in Koken met kruiden .

Soort:
paté/terrine
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tagliatelle met gebakken foie gras

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Crépinette de caille farcie, sauce ciboulette - Gevulde kwartel met bieslooksaus

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Konijnkroketten - Alexandre Dumas, 1872

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Licht gepekelde eendenborst, gevuld met duxelles van bospaddestoelen en gemeste eendelever, met een wasabi-jus

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan