Annabel Langbein, N. Tresidder en A. Langbein - Delicious

Delicious

simpele gerechten met sensationeel resultaat

Een boek van Annabel Langbein, N. Tresidder en A. Langbein

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Delicious, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit boek gebruikt Annabel Langbein een wereldpalet aan smaken om fantastische gerechten te creëren zonder ingewikkelde of tijdrovende technieken. De nadruk ligt op de keuze van de meest verse ingrediënten en het gebruik van kant-en-klare producten van goede kwaliteit. met verse ingrediënten en eenvoudige bereidingswijzen tovert ze een veelheid aan spannende smaakvariaties op tafel.
Zo kan gegrilde vis worden bestreken met chilipeper en limoensap, op mediterrane wijze geserveerd met aromatische basilicumolie of pittig gemaakt met Japanse miso. Welke manier je ook kiest, zowel de voorbereidings- als bereidingstijd zijn kort.
En met eenvoudig biscuitgebak maak je moeiteloos een feesttaart in laagjes met slagroom en aardbeien, biscuittaartjes, schitterend napoleongebak, romige tiramisu of overheerlijke warme nagerechten met vruchten. En allemaal met hetzelfde basisrecept. Annabel Langbein staat internationaal bekend om haar nuchtere aanpak van koken. Zij brengt sensationele, stijlvolle gerechten binnen het bereik van iedereen door de onzekerheid uit het koken weg te nemen. Haar recepten zijn geschreven met de huidige drukke levensstijl in gedachten.
Deze recepten zijn makkelijk te volgen, hebben vaak onverwachte smaakcombinaties die ze in één klap van alledaags tot bijzonder maken. Kortom Delicious!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken