Sara Dejonghe en Louise Sarrazyn - Stevia dessert- en bakboek

Stevia dessert- en bakboek

Een boek van Sara Dejonghe en Louise Sarrazyn

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Stevia dessert- en bakboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Stevia of honingkruid wordt al eeuwenlang gebruikt in de Japanse en Braziliaanse keuken. Het bevat geen calorieën of koolhydraten en heeft een uitzonderlijke zoetkracht. Als zoetstof is het dus zeer geschikt om suiker te vervangen. Daarom presenteren diëtisten Sara Dejonghe en Louise Sarrazyn dit dessert- en bakboek voor wie graag geniet zonder suiker. Naast toetjes is er ook een aantal heerlijke recepten voor dranken en snoepgoed.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken