De Spaanse keuken
meer dan 350 regionale specialiteiten
Een boek van Penelope Casas en P. Casas
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Op culinaire reis door Spanje… De definitieve bijbel van de Spaanse keuken!
Penelope Casas heeft voor ‘De Spaanse keuken’ de beste recepten uit de zeven Spaanse culinaire regio’s bijeengebracht. Geniet van gerechten als Bacaloo al Pil Pil, Baskische kabeljauw in romige knoflooksaus uit het noorden, en Pollo al Chilindron, kip met rode pepers uit Aragon. Of probeer eens een van die glorieuze paella’s uit het zuidoosten, zoals Paella a la Marinera, een paella met zeevis…
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.