Lucia Pantaleoni en Bernard Radvaner - Bruschetta en crostini

Bruschetta en crostini

Een boek van Lucia Pantaleoni en Bernard Radvaner

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bruschetta en crostini, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De levensgenieters onder de mediterrane zon kennen alle geheimen van eenvoudige, maar overheerlijke hapjes. De Italiaanse bruschetta en crostini maken deel uit van dat zuiderse hapjesarsenaal. Het zijn knapperige broodjes, belegd met de lekkerste ingrediënten. Groenten, vis, vleeswaren of kaas worden op een geroosterd sneetje brood omgetoverd tot echte lekkernijen… Wat dacht u van bruschetta met mozzarella, gedroogde tomaten en oregano of met pikante mosselen? En van crostini met gerookt spek, spinazie en kaas of met peren, brie en hazelnoten? Voor elke gelegenheid en smaak of gewoon wanneer u er zin in hebt! Sla snel dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van bruschetta en crostini!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken