Adam Liaw - Traditioneel & modern Aziatisch koken

Traditioneel & modern Aziatisch koken

MasterChef Australia geeft bekende en eigen recepten

Een boek van Adam Liaw

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Traditioneel & modern Aziatisch koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Aziatische keuken is zeer gevarieerd: van Japanse sushi tot Kantonese eend, van noodles en ander streetfood tot verrukkelijke zoete desserts. In Traditioneel & modern Aziatisch koken zijn al deze invloeden terug te vinden. In het traditionele deel geeft Adam Liaw, Australia’s tweede Masterchef, veel ‘gouwe ouwen’. In het deel over modern Aziatisch koken geeft hij recepten uit de traditionele keuken een moderne ‘Westerse’ draai. En daar komen heerlijke, nieuwe gerechten uit voort. Bovendien geeft hij uitleg over aantal basisingrediënten en technieken (o.a. sushi en tempura maken).


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken