Lamsragoût met champignons en paprika's - agnello al forno alla madonita

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 169 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boleten à la bordelaise - cèpes à la bordelaise

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Tong met paddenstoelen - sogliole ai funghi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Boleten- venkelsalade

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Mushroom Salad with Prosciutto - Paddenstoelensalade met prosciutto

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book