Auberginepuree met tahini - baba ghannouj

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 45 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
barbecue/grill / veganistisch / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Caviare d'aubergines - Salade van gepureerde aubergines, olie en citroen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Yaki Nasu gegrilde aubergine

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Tsukemono - Gemarineerde groente

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Baba ganoush

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light