S. Girard-Lagorce en S. Tramier - Zeven zeeen

Zeven zeeen

126 visgrechten van over de hele wereld

Een boek van S. Girard-Lagorce en S. Tramier

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Zeven zeeen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Zeven zeeën nodigt u uit voor een reis door de oneindige diepten van de wereldzeeën en oceanen. Een ontdekking van de grote visgebieden in de Noordzee, Het Kanaal en de Atlantische Oceaan, via de Middellandse Zee en de Amerikaanse kusten naar de Chinese Zee en de Grote Oceaan.

Voordat vis een culinaire aangelegenheid wordt, is zij een menselijk avontuur. Naar eeuwenoude tradities, begeven vissers zich wereldwijd, iedere dag op gevaarlijk terrein. Kabeljauw gevangen langs de kust in de Noord-Atlantische Oceaan, met harpoen gevangen Callabrische zwaardvis en dorade uit de Chinese Zuidzee.

Sylvie Girard-Lagorce vertelt ons de geschiedenis van de langoustine, de Noorse zalm, van de tijgervis en de roodbaars. Iedere plek, iedere vis en iedere bereiding, vaak in combinatie met de lokale eetcultuur, worden beschreven.

126 kunstzinnig gefotografeerde recepten geven een prachtig beeld van het fragiele leven onder water.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken