Lekker Hollands
meer dan 100 verrassende recepten voor alle seizoenen
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker Hollands , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloemkool, boter, knoflook, ontbijtspek, rode ui en slagroom
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: asperge, citroen, courgettebloem, extra vierge olijfolie, krulandijvie, ricotta en verse munt
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bieslook, ei, kervel, mayonaise, olijfolie en zuurdesembrood
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gele kerstomaat, kappertjes, rode kerstomaten, rode ui, tasty tom tomaat, trostomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boerenyoghurt, citroensap, knoflook, olijfolie, rode biet, verse dille en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, bospeen, crème fraîche, dragon, kipfilet, kippenbouillon, mierikswortel, roomboter en spinazie
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: olijfolie, rode paprika, vanilleijs en witte basterdsuiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boerenjongens, chocolade-ijs en peer
Keuken: Nederlands
Soort: chocolade
Ingrediënten: cranberry, kaneelstokje, prei en rode port
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladpeterselie, cantharel, citroenrasp, extra vierge olijfolie, sjalot, tamme eendenborst, veldsla en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bouillon, lam, lamsschenkel, laurier, olijfolie, sjalot en witte wijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: asperge, bladpeterselie, knoflook, lamskotelet, opperdoezer-ronde en roomboter
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aubergine, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijnzaad en olde remeker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: cantharel, crème fraîche, rode ui, roomboter, sperziebonen, verse bascilium en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: crème fraîche, gerookte paling, mierikswortel en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: brood en broodgerecht / hapjes
Ingrediënten: aardpeer, bospeen, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, piepkuiken en tijm
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: appel, bier, kruidnagel, laurier, rookworst, roomboter, ui, zeeuws spek en zuurkool
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bospeen, knoflook, marjolein, mosselen, olijfolie, oud witbrood, tomatenblokjes uit blik, ui, versgemalen zwarte peper en witte wijn
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: crème fraîche, nootmuskaat, roomboter, spinazie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bleekselderijblad, hamschijf, kruimige aardappel, laurier, paardenworst, prei, rookworst, schouderkarbonade, speklap, spliterwten, ui, versgemalen zwarte peper, winterwortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: appel, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, rode kool, rode wijn, roomboter, suiker, ui, witte-wijnazijn en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, grasboter, opperdoezer-ronde en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladselderij, bospeen, kalfsgehakt, kerriepoeder, knoflook, olijfolie, roomboter, ui, witte wijn en zuurdesembrood
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: blanke amandelen, bruine basterdsuiker, ei, gemberpoeder, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, patentbloem, roomboter en speculaaskruiden
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bospeen, knoflook, mosselen, olijfolie, saffraan, slagroom, ui en witte wijn
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon