Lekker Hollands
meer dan 100 verrassende recepten voor alle seizoenen
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker Hollands , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: dragonblad, hollandse garnalen, komkommer, olijfolie, sjalot, volle yoghurt en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: citroensap, geleisuiker speciaal, rood zomerfruit, sinaasappelsap, slagroom en suiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardpeer, bospeen, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, piepkuiken en tijm
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: hazelnoot, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, patentbloem, roomboter, slagroom, suiker en zoete appel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ei, rode ui, roomboter, roomboterbladerdeeg, verse tijm, witlof, zachte geitenkaas en zachte jonge geitenkaas
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aalbes, bessensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneelkoekjes, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, vanilleijs en vanillevla
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, gedroogde gist, olijfolie, tijm en zout
Keuken: Nederlands
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bladpeterselie, citroensap, extra vierge olijfolie, haring, kervel, knoflook, laurier, rode biet, rode ui, rucola en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bieslook, ei, kervel, mayonaise, olijfolie en zuurdesembrood
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: asperges, bladpeterselie, bosui, ei, olijfolie en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardbei, ei, mascarpone, melk, olijfolie, patentbloem, rabarber, roomboter, suiker en vanillesuiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boerenyoghurt, heidehoning, tuttifrutti, vanillestokje en zoete witte wijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boerenyoghurt, citroensap, knoflook, olijfolie, rode biet, verse dille en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bleekselderijblad, hamschijf, kruimige aardappel, laurier, paardenworst, prei, rookworst, schouderkarbonade, speklap, spliterwten, ui, versgemalen zwarte peper, winterwortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: cayennepeper, citroenrasp, gestoomde makreel, kappertjes, mayonaise, sjalot en verse kervel
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, bladpeterselie, ontbijtspek, sjalot, versgemalen zwarte peper en witlof
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, roomboter, sukade, tomatenpuree, ui en vleesfond
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: amandelschaafsel, gedroogde cranberry en pure chocolade
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boerenjongens, chocolade-ijs en peer
Keuken: Nederlands
Soort: chocolade
Ingrediënten: bladpeterselie, cantharel, citroenrasp, extra vierge olijfolie, sjalot, tamme eendenborst, veldsla en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: groene asperges, olijfolie en verse tijm
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: chiliflakes, kaas, knoflook, olijfolie, stokbrood, verse marjolein en walnoten
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gele kerstomaat, kappertjes, rode kerstomaten, rode ui, tasty tom tomaat, trostomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, ei, olijfolie, roomboter, sjalot, slagroom en stokbrood
Keuken: Nederlands / Peruaans
Ingrediënten: cantharel, crème fraîche, rode ui, roomboter, sperziebonen, verse bascilium en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands