Aspergesalade met gerookte kip en rucola

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 63 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
salade / gevogelte
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Trofie met rucola

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Seccatarolletjes met rucola

Serveersuggestie Seccatarolletjes met rucola

Aardappelkoekjes gevuld met lamsgehakt en pijnboompitten

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Spinazie, bacon & pijnboompitten

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food