Aspergesalade met gerookte kip en rucola

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 63 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
salade / gevogelte
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegrilde courgettes met feta, Boursin en gebruinde pijnboompitten

Een recept uit William Cortvriendt en Pascale Naessens - Puur & lichter

Carpaccio wrap

Serveersuggestie Carpaccio wrap

Salade met blauwe druiven

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Zoete Aardappelsterren Met Bietenhummus – Skinny Six

Serveersuggestie Zoete Aardappelsterren Met Bietenhummus – Skinny Six