Monique Pivot, M. Barberousse en M. Pivot - Barbecue het hele jaar rond

Barbecue het hele jaar rond

Een boek van Monique Pivot, M. Barberousse en M. Pivot

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Barbecue het hele jaar rond, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Originele recepten voor uw zomer- en winterbarbecue. Van vlees- en visgerechten tot recepten met groenten, fruit en kaas.

Wie barbecue zegt, denkt spontaan aan lange, warme avonden waarop je gezellig met vrienden geniet van zomerse gerechten. Als inspiratie vindt u in dit boek een waaier aan zowel traditionele als meer originele barbecuerecepten met verse seizoensproducten: van vlees- en visgerechten tot recepten met groenten, fruit en kaas. Wat dacht u van zalmspiesjes met laurier en citroen of gegrilde geitenkaasjes met specerijen? Maar barbecue kan ook synoniem zijn van gezellige winteravonden rond de open haard. Inderdaad, in dit boek krijgt u ook een heleboel hartverwarmende wintergerechten, zoals konijnspiesjes met hazelnoten of lamskarbonaden met gedroogde abrikozen. Er wordt ook duidelijk uitgelegd hoe u precies de open haard als een barbecue binnenshuis kunt gebruiken. Voorzien van een uitgebreid ingrediëntenregister en geïllustreerd met verrukkelijke foto's is dit barbecuekookboek een waardevol receptenboek voor elke barbecueliefhebber!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken