Witlof met gebakken paddenstoelen en vinaigrette van eekhoorntjesbrood

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 349 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Duits
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Peppadews gevuld met chorizo en champignons

Een recept uit Veronique Pouw

Biefstuk met champignons en wokgroente

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Rundersaucijzen met gebakken champignons, groene boontjes of asperges en evt een zacht- gekookt eitje

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Emulsie van champignons

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer