Zalmbrioche met ei en groene Hollandaise

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 224 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vegetarische hamburger

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Snelle brioche-appeltaartjes

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Brioche Toast

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Geplette coquilles St. Jacques met truffel op een crème van asperges en geserveerd met een uitsmijtertje van kwartelei

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig