Varianten op parelhoenrollade met kalfsvlees ipv gevogeltefarce, kip ipv parelhoen en kippenlever ipv ganzenlever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 188 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Duits
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Blanquette de veau (zwezerik en kalfsvlees met roomsaus en wortelgarnituur)

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Gevulde duifjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Krakerkens van afval - Jan de Gouy, 1900

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Rijstsalade met kalfsvlees en ananas

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag