Gevulde bout van wilde haas met chocoladesaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 172 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Duits
Gang:
diner / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Werken met Wild

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Gemarineerde hazenpeper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gemarineerde haas

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Zoete haas - lepre dolce forte

Een recept uit  - De Zilveren Lepel