Antilopenfilet met sjalotjes en physalis
★
★
★
★
★
Een recept van KAV Practische School.
Je vindt dit recept op pagina 283 in Koken voor elke dag .
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- antilopenfilet
- boter
- gemalen koriander
- physalis
- rode wijn
- sjalotten
- suiker
- vetstof
- wildfond
- witte port
- zout
- zwarte peper
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Rosa gebratenes Rehfilet mit Schwarzwurzeln und Walnuss-Granatapfel-Dip / Rosé gebraden reefilet met schorseneren en walnoot-granaatappeldip

Antilopenfilet met vijgencompote

Jong wild zwijn au Maury du Mas Amiel - Côtes de marcassin au Maury du Mas Amiel
