Rosalynn Campbell, S. Bailey, J. Campbell en Sally Bailey - Koken als een topkok

Koken als een topkok

technieken - smaakcombinaties - recepten

Een boek van Rosalynn Campbell, S. Bailey, J. Campbell en Sally Bailey

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken als een topkok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Door zijn opwindende combinaties van ingrediënten laat John Campbell uw smaakpapillen - en die van uw gasten - prikkelen, maar bovenal voert hij de thuiskok stap-voor-stap door zijn recepten en geeft hij daarbij heldere uitleg. In Koken als een topkok leert hij u de vaardigheden die hem naar de top brachten.
John Campbell regeert de keukens van Lords of the Manor, een van Engelands populairste landhuis-hotels. Campbells superieure kookkunst heeft een internationale reputatie vanwegen zijn vernieuwing, expertise en flair. In 2000 werd dit hotel door Good Food Guide uitgeoepen tot Restaurant of the Year. Campell is bovendien in het bezit van een Michelin-ster. Dit is zijn eerste boek. Het won als beste receptenboek een Gourmand World Cookbook Award.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken