Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Kreeft

Je vindt dit recept op pagina 11 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Escoffier in The Park Rotterdam

Een recept uit Betina Oostveen

Soufflé de homard - Kreeftsoufflé

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12

In boter gepocheerde kreeft, tomaten pain perdu, selderij en Russische dressing

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide